Page 1APRILPage 1Fill 19H1H2H3H4H5H6H7H8SEP-OKT1,5-2 m2-3 m20-30cmhoyde_30-4030-40cm5-7 mhoyde_50-7050-70cmhoyde_60-8060-80cmhoyde_80-10080-100cmPage 1
RING OG BESTILL, DU HENTER ELLER VI LEVERER!!

NÅ KAN DU BESTILLE DET DU TRENGER TIL HAGEN HOS OSS.

Sommerblomster, urter, busker og trær, frø og det du ellers trenger til hagen kan du nå bestille.

Få sommerblomstene hjem på døren.

Vi ønsker å kunne tilrettelegge for at du skal kunne være i hagen og lage det fint rundt deg selv om corona situasjonen stopper de fleste andre aktiviteter. Derfor tilbyr vi nå at du kan bestille sommerblomster, urter, busker og trær, potter m.m hjem til deg eller at vi lager til bestillingen og du kommer og henter hos oss.

Plantelister og vareutvalg skal vi legge inn fortløpende på web sidene våre her under bestilling.

Vi er i starten med å få sortimentet vårt lagt inn på oversiktslistene, det jobber vi med så det vil fylles inn etter hvert som tiden går.

Vi følger helsedirektoratets anbefalinger og gjør det vi kan når det gjelder renhold. Vi er også oppmerksomme på at avstanden på minst 1,5 m mellom personer skal overholdes, og blir det for mange inne i hagesenteret på en gang, vil vi opprette alternative ut- og innganger for å spre grupperinger. Vi har stor plass hos oss og derfor har vi god anledning til å gjøre dette.

På toppmenyen klikker du deg inn på bestilling. Her finner du bestillings liste med bilder. Vi har ikke hatt anledning til å lage webshop på denne korte tiden, så du skriver inn det du ønsker i bestillings skjemaet, eller du kopierer varen som du vil ha (CTRL C) og limer (CTRL V) det inn. (Det går altså ikke an å bare trykke på linjen og at den blir kopiert inn i skjemaet.)

Henting av varer: Du kan ringe og bestille varer eller legge din bestilling inn i bestillings skjemaet vårt.

Vi gjør klar din bestilling innen 24 timer. Du kan betale med Vipps, eller i kassen når du henter varene.

Levering: Vi kan også levere varene hjem til deg.

Vi leverer tirsdag og fredag. Ring eller legg inn din bestilling i bestillings skjemaet innen kl.13.00 mandag eller torsdag, og du får varene tilkjørt den påfølgende dagen.

Pris på levering i Stavanger og omegn: Kr. 200,- .

Priser iflg. Postnr. Vil bli lagt inn. For større leveringer koster det kr. 500,-.

NB! Sjåføren sender melding til deg når varene er levert. Vi har ikke ansvar for varer som blir stjålet etter at vi har levert.

Betaling: Du kan betale med Vipps nr. #514027, eller søk på Selvåg Gartneri.

Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over internett Selvåg Gartneri


Nyhetsbrev