Page 1APRILPage 1Fill 19H1H2H3H4H5H6H7H8SEP-OKT1,5-2 m2-3 m20-30cmhoyde_30-4030-40cm5-7 mhoyde_50-7050-70cmhoyde_60-8060-80cmhoyde_80-10080-100cmPage 1
Hjem

HER VIL DU FINNE EN OVERSIKT OVER VÅRT PLANTE SORTIMENT MED PRISER.

Vi vil fylle inn planter og produktoversikt her kontinuerlig. Se under teksten.

Få sommerblomstene hjem på døren.

Vi ønsker å kunne tilrettelegge for at du skal kunne være i hagen og lage det fint rundt deg selv om corona situasjonen stopper de fleste andre aktiviteter. Derfor tilbyr vi nå at du kan bestille sommerblomster, urter, busker og trær, frukttrær og bærbusker, potter og hagemøbler m.m hjem til deg eller at vi lager til bestillingen og du kommer og henter hos oss.

Vi er i starten med å få lagt sortimentet vårt inn på bestillingslisten, det jobber vi med så det vil komme mer etter hvert som tiden går.

Vi følger helsedirektoratets anbefalinger og gjør det vi kan når det gjelder renhold. Vi er også oppmerksomme på at avstanden på 1 m mellom personer skal overholdes, og blir det for mange inne i hagesenteret på en gang, vil vi opprette alternative utganger for å spre grupper. Vi har stor plass hos oss og derfor har vi god anledning til å gjøre dette.

Her finner du bestillings liste med bilder. Vi har ikke hatt anledning til å lage webshop på denne korte tiden, så du skriver inn det du ønsker i bestillings skjemaet, eller du kopierer varen som du vil ha. Kopier(CTRL C) og limer (CTRL V) det inn. (Det går dessverre ikke an å bare trykke på linjen og at den blir kopiert inn i skjemaet.)

Henting av varer: Du kan ringe og bestille varer eller legge din bestilling inn i bestillings skjemaet vårt. Du kan også sende mail på: hagesenter@selvaag-gartneri.no. Ta også gjerne kontakt på telefon 51 59 73 75 om du lurer på noe.

Vi gjør klar din bestilling innen 24 timer. Vil du ha varene brakt til bilen kan du få det. Vi vil anvise et hentested. Du kan betale med Vipps, eller i kassen når du henter varene.

Levering: Vi kan også levere varene hjem til deg.

Vi leverer tirsdag og fredag. Ring eller legg inn din bestilling i bestillings skjemaet innen kl.13.00 mandag eller torsdag, og du får varene tilkjørt den påfølgende dagen.

Pris på levering i Stavanger og omegn: Kr. 200,- .

Priser iflg. Postnr. Vil bli lagt inn. For større leveringer koster det kr. 500,-.

NB! Sjåføren sender melding til deg når varene er levert. Vi har ikke ansvar for varer som blir stjålet etter at vi har levert.

Betaling: Du kan betale med Vipps nr. #514027, eller søk på Selvåg Gartneri.

Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over internett Selvåg Gartneri


Get the summer flowers home at your door.

We want to be able to arrange for you to be in the garden and make it nice around you even if the corona situation stops most other activities. That is why we now offer that you can order summer flowers, herbs, shrubs and trees, pots etc. for your home or that we make to order and you come and pick us up.

Plant lists and product selection we will post continuously on our web pages here under order.


PLANTELISTER OG PRODUKTOVERSIKT.

Vi vil legge inn plantesortiment og produktoversikt her. Du vil finne sommerblomster, urter og grønnsaker, frø, busker og trær nå i første omgang. Hagemøbler og utstyr, potter m.m. vil bli lagt inn etterhvert som tiden går.

Oversikt over rosesortiment finner du her.

Ta gjerne kontakt på telefon 51 59 73 75 om du lurer på noe.

We are in the process of posting an overview of our range. Here you will find our summer flowers, herbs, vegetable plants, seeds, shrubs and trees now in the first place. Garden furniture and equipment, jars and pots will come at a later date.

URTER OG GRØNNSAKER.

Urter dyrkes i 19 cm potter og koster kr. 65,- pr. stk. Tilbud 5 stk. for kr. 250,-

NYHET: Nå lager vi også grønnsakplanter. Grønnsakplanter leveres i 8 - pakk brett og er klar til planting ute nå - fortrinnsvis under duk/solfangerduk til varmen kommer.

Tomat-, agurk-, chili planter etc. koster kr. 95,-.

Produkt Merknad Pris

Asparages

Gartnerens Tips: Plantes 25 cm dypt og dyrkes som en vanlig plante med gjødsling annenhver uke i vekstsesongen. Asparges skal bare vokse som en bregne de tre første årene og kan først høstes den fjerde sesongen. Her er det viktig med tålmodighet.

Store 10 liters potter.

250,-

Agurkurt

Gartnerens tips: Agurkurt trives best i kalkholdig og næringsrik jord. Urten har i lange tider vært dyrket på grunn av sin prydverdi, de medisinske virkningene og som kilde for nektar til bier. \nAv agurkurt brukes bladene, blomstene og en olje som utvinnes av frøene.

65,-

Bladbete

Mangold

Gartnerens tips: Trives godt i bedet på sommeren. Vann ved behov. \nTips for bruk i matlaging: Dette er en god og spennende salat som kan spises rå eller varmebehandlet. Den passer utmerket i wok eller pai.

65,-

Basilikum 'Piccolino'

Gartnerens tips: Dette er en robust plante, som trenger lys og vann. Gjødsle hver 14 dag. Dersom du bruker de øverste 3 til 4 cm av stengelen, vil det vokse til nye blader på planten.\nTips for bruk i matlaging: Passer utmerket i supper, sauser og dressinger. Basilikum komplementerer både hvitløk og tomat svært godt.

65,-

Basilikum 'Marian'

Gartnerens tips: Basilikum er var for trekken og trenger varme, vann og lys for å trives. Vann planten rikelig og sørg for at potten ikke blir stående i vann for lenge, røttene trenger oksygen for leve. Tips for bruk i matlaging: Passer utmerket i supper, sauser og dressinger. Basilikum komplementerer både hvitløk og tomat svært godt.

65,-

Dill

Gartnerens tips: Planten trives godt på et lunt og lyst sted. Husk å vanne planten!\nTips for bruk i matlaging: Dill passer ypperlig til fisk, skalldyr og skjell. Urten er en god smaktilsetter i marinader, sauser og dressinger.

65,-

Blomkarse

Gartnerens tips: Det er viktig at karsen ikke får tørke ut. Ellers er dette en hardfør urt som trives godt i vinduskarmen. Urten er ettårig. \nTips for bruk i matlaging: Viste du at alt på blomkaren er spiselig? Blomstene er kjempefine å bruke i en sommersalat eller som pynt på en kake.

65,-

Brokkoli

Gartnerens tips: Skuddene er svært næringsrike og har en spennende brokkolismak. Passer perfekt i salater, supper og på brødskiven. \nKan med fordel plasseres lyst.

i store 8pk brett

80,-

Bladpersille

Gartnerens tips: Bladpersillen trives best i fuktig og varmt miljø med mye lys. Persille egner seg for frysing.\nTips for bruk i matlaging: Persillen passer godt som krydder i sauser, marinader og wok. Bladpersillen er noe sterkere på smak en kruspersillen.

65,-

Gressløk

Gartnerens tips: Gressløken er en hardfør plante som overlever selv om du ikke har grønne fingre. Vann planten når den er tørr. Fortvil ikke om du skulle glemme å vanne, gressløken overlever tørre forhold i en begrenset periode. Planten er flerårig. \nTips for bruk i matlaging: Rubbel og bit av gressløken kan spises, så bruk gjerne blomst, blader, rot og frø!

65,-

Estragon

Gartnerens tips: Flerårig plante som trives en lun plass.\nGjødsles regelmessig.\nEr spesielt brukt i bernaise saus men og god til kylling og fiskeretter. Super i kryddersmør.

65,-

Kål

Gartnerens Tips: Spisskål og brokkoli er de kålsortene som krever kortest utviklingstid. Disse kan høstes allerede om sommeren, mens de andre kålsortene som regel krever lenger tid på seg før de er klare. Før frosten kommer om høsten, høstes resten av kålsortene, utenom rosenkål og grønnkål som tåler å stå ute hele vinteren. Et tegn på at det er høy tid for innhøsting av kål som danner hoder, er når hodet begynner å sprekke opp (ser omtrent ut som når salathoder blir forvokste). Høst da inn med en gang. For brokkoli og blomkål gjelder det at blomstene ikke skal slå ut ettersom det er blomsterknoppene vi er ute etter på disse sortene. Høst, forvell og frys om du ikke rekker å spise alt med en gang.

i store 8pk brett

80,-

Jordbær Delizzimo

Gartnerens Tips: Remonterende sort som gir søte jordbær med aromatisk smak. Gir avling hele sommeren fram til frosten kommer. Trives i sol og halvskygge i veldrenert moldrik jord. Vannes regelmessig og gjødsles sammen med vanning.

65,-

Hvitløk

Gartnerens Tips: Vakre lilla blomster med smak av hvitløk passer perfekt i salaten. Hele planten er spiselig.

65,-

Grønnkål

Gartnerens tips: Planten trenger lys og vann for å trives.\nTips for bruk i matlaging: Grønnkål er en supergrønnsak som kan spises både rå og varmebehandlet. Viste du at 100 gram grønnkål inneholder mer kalsium enn 1 dl melk? Passer utmerket i smoothie, wok, salat, baking i ovn eller i supper.

i store 8pk brett

80,-

Knutekål

Gartnerens tip: Knutekål kan forkultiveres innendørs 4-6 uker før utplanting. Herd plantene før utplanting. Plant med 20-25 cm avstand og 30-50 cm avstand mellom radene på et solrikt sted

i store 8pk brett

80,-

Koriander

Gartnerens tips: Planten trenger lys og vann for å trives. Liker seg godt i vinduskarmen på kjøkkenet. \nTips for bruk i matlaging: Har du prøvd å lage hjemmelaget tomatsalsa til fredagstacoen? Koriander er en viktig ingerdiens i tomatsalsa og det smaker kjempegodt! Passer også fint i chutney.

65,-

Plukksalat

Gartnerens tips: Plukksalat trives like godt i bed som i krukke på terrassen eller balkong. Man plukker alltid de ytterste bladene når de er minst 5-6 cm store. Brukes til alle slags salatretter eller smoothies.

65,-

Pak Choi

Gartnerens tips: Planten trives godt på et lunt og lyst sted. Husk å vanne planten!\nTips for bruk i matlaging: I salaten

65,-

Mynte Marokkansk

Gartnerens tips: Mynten er en nokså robust urte. Vann ved beov. \nTips for bruk i matlaging: Her i landet er mynte mest brukt i desserter, til pynt og som smakstilsetter. Den passer også godt sammen med kylling, svine- og kalvekjøtt.

65,-

Kruspersille

Gartnerens tips: Kruspersillen trives best i fuktig og varmt miljø med mye lys. \nTips for bruk i matlaging: Kruspersillen passer godt som krydder i sauser, marinader og wok. Kruspersillen er noe mildere på smake en bladpersillen.

65,-

Ramsløk

Gartnerens tips: Ramsløk er en flerårig løkart som blir inntil 30 cm høy.\nRamsløk lukter og smaker nesten som hvitløk, bare mildere og rundere. Det er primært de unge bladene som brukes, men også blomster og løk er spiselige.

65,-

Rabarbra

Gartnerens tips: Rabarbra trives best i næringsrik fuktig jord på en solrik vokseplass. \nTips for bruk i matlaging: Rabarbra kan tilberedes både som suppe og grøt. Rabarbraen kan høstes fra St. Hans og til slutten av juli.\n

95,-

Purreløk

Gartnerens tips: Purreløken trenger mye sol og god kompostjord for å trives. Planten er toårig. \nTips for bruk i matlaging: Passer godt i supper og gryter. Både den hvite og den grønne delen av planten kan spises.

65,-

Skogssyre Rød

Gartnerens Tips: Svært søt og populær plante med triangulære kløverblader og små, rene, hvite blomster. Lettstelt. Vannes når jorden har tørket lett ut, ikke for bløtt. Trives i halvskygge

65,-

Sala Nova

Gartnerens Tips: Salanova ser lik ut i formen som Ekeblad, men bladene er av mindre størrelse. Salaten er krispi, mild og delikat i smaken. Den kan brukes sammen med andre salater, men gjør seg også bra alene. Salanova er en type multisalat som krever ett kutt i bunnen for at alle bladene skal løsne. Et kutt og man har en klar salat etter skylling, den passer derfor ypperlig til alle typer påsmurt.

Ikke klar

65,-

Ruccula

Gartnerens tips: Planten trives godt på et lunt og lyst sted. Husk å vanne planten!\nTips for bruk i matlaging: Ruccola passer godt som del av en salat, men er også god alene med litt balsamico eddik over.

65,-

Rosmarin

Gartnerens tips: Rosmarinen trives best på en solrik og litt tørr plass. Sørg derfor for at den tørker litt ut mellom hver vanning. \nTips for bruk i matlaging: Rosmarin passer ypperlig til kjøttretter, og de fleste av oss forbinder gjerne urten med lam. Rosmarienen er også veldig god til ovnsbakte grønnaker.

65,-

Sitronmelisse

Gartnerens tips: Planten trives godt på et lunt og lyst sted. Husk å vanne planten!\nTips for bruk i matlaging: Bruk sitronmelissen for å tilføre syrlighet. Egner seg godt i desserter, drikker, fruktsalat og som garnetyr.

65,-

Salvie

Gartnerens tips: Salvien trenger lys og varme for å trives. Vann godt, og la den gjerne tørke litt mellom vanningene slik at den ikke drukner. \nTips for bruk i matlaging: Passer ypperlig i kylling, fisk- og kjøttretter. Anbefaler å prøve en kombo med rosmarin og salvie til kjøttretter. Urten er også god som smaktilsetning i te!

65,-

Snack Paprika

Gartnerens tips: Rød snaks paprika er en søt paprikafrukt med opprinnelse fra mellom- og sydamerika. Snack paprika er en ett-årig plante. En fantastisk deilig, søt og mild, avlang paprikafrukt.Kalorifattig og full av kostfiber.Den er rik på både vitamin A (betakaroten) og vitamin C, og den er en kilde til vitamin B6.

95,-

Tomat Biff 'Belle'

Gartnerens Tips: Tomatplanter krever et sted som er fullt av sol, som er varmt og dessuten beskyttet mot naturens vind og regn. Dette er en forutsetning for at tomatene skal utvikles på best mulige måte, og derfor er drivhus det beste stedet å la tomatene vokse på. Jorden må være næringsrik og også ha en bra drenerende effekt. Siden tomatplanten er tørst, er det også viktig at jorden kan holde på fuktigheten. Skal vi gå inn i detaljene er en pH-verdi på jorden mellom 6 og 7 å foretrekke for gode forutsetninger.

95,-

Timian

Gartnerens tips: Timian trenger mye lys. Pass på at planten får tørke ut mellom hver vanning.\nTips for bruk i matlaging: Timian passer til det meste, og brukes til kjøtt, fisk, lam og kylling.

65,-

Svartkål

Gartnerens tips: Planten trenger lys og vann for å trives. \nTips for bruk i matlaging: Svartkålen kan brukes i pastrarstaretter og i supper. Den er også fin som bladmiks i salater.

65,-

Spinat

Gartnerens tips: Planten trenger lys og vann for å trives.\nTips for bruk i matlaging: Spis spinat og bli like sterk som Skipperen! Spinat kan brukes rå i salat og smoothie, og varm i wok, pai og omeletter. Den kan også kokes og aller best blir den om den smørdampes.

65,-

Vårløk

Gartnerens tips: Vårløken trives godt i vinduskarmen. Vann gjevnlig slik at løken ikke tørker inn. \nTips for bruk i matlaging: Perfekt i wok, salat og i supper. Både den hvite og den grønne delen av planten kan spises. Vårløken kan spises både varm og kald, men husk at den ikke skal varmebehandles lenge.

65,-

Tomat Mini Plomme

Gartnerens tips: Tomatplanten trives godt med lys og delvis skygge. Planten må vannes rikelig, men vent gjerne med å vanne til planten henger litt med bladene. \nTips for bruk i matlaging: Tomaten er god i pizzasausen, salsa eller i bolognese.

95,-

Tomat 'Gemini'

Gartnerens Tips: Tomatplanter krever et sted som er fullt av sol, som er varmt og dessuten beskyttet mot naturens vind og regn. Dette er en forutsetning for at tomatene skal utvikles på best mulige måte, og derfor er drivhus det beste stedet å la tomatene vokse på. Jorden må være næringsrik og også ha en bra drenerende effekt. Siden tomatplanten er tørst, er det også viktig at jorden kan holde på fuktigheten. Skal vi gå inn i detaljene er en pH-verdi på jorden mellom 6 og 7 å foretrekke for gode forutsetninger.

95,-

Tomat Biff

Gartnerens Tips: Tomatplanter krever et sted som er fullt av sol, som er varmt og dessuten beskyttet mot naturens vind og regn. Dette er en forutsetning for at tomatene skal utvikles på best mulige måte, og derfor er drivhus det beste stedet å la tomatene vokse på. Jorden må være næringsrik og også ha en bra drenerende effekt. Siden tomatplanten er tørst, er det også viktig at jorden kan holde på fuktigheten. Skal vi gå inn i detaljene er en pH-verdi på jorden mellom 6 og 7 å foretrekke for gode forutsetninger.

95,-

Oregano

Gartnerens tips - Planten trenger lys og vann for å trives.\nTips for bruk i matlaging: Oreganoen er perfekt i pizzasausen. Den er også god som smaktilsetter i dipper og dressinger.

65,-

Stauder 2020

Produkt Merknad Pris

Praktryllik

Achillea Filipendulina Coronation Gold

Parasollryllik 'Coronation Gold'\nHøyde: 60-80 cm\nFarge blomst: Gul\nBlomstrer: Juni-august\nFarge bladverk: Grågrønne blader\nGrobunn: Veldrenert og næringsrik jord, tåler tørke\nLys: Solrikt, men kan også trives i litt skygge \nMerknad: Tåler litt tørke, formeres ved deling.\n

95,-

Krypjonsokkknoll

Ajuga Reptans Chocolate Chip Selvåg Gartneri Og Hagesenter

God bunndekkeplante med dekorativt mørkt rødlig bladverk og friskt blå blomster. Trives best i halvskygge men fungerer også godt i full sol deler av dagen eller der det ikke blir for tørt.\nHøyde 10 - 30 cm

95,-

Stokkrose.

Alcea Park Allee Selvåg Gartneri Hagesenter

Sortsnavn: 'Park Alleé''.\nHøyde: 1,5 - 2,5 m\nBlomsterfarge: Aprikos/krem farge.\nBuskete vekst med fliket mykt og håret bladverk. \nBlomstring: Sommer og utover høsten. \nGrobunn: Veldrenert og næringsrik jord. Gjerne litt sand- og kalkholdig jord.\nLys: Det blir finest blomstring på en solrik vokseplass.\n

95,-

Stokkrose

Alcea Parkfrieden Selvåg Gartneri Hagesenter

Sortsnavn: 'Parkfrieden'.\nHøyde: 1,5 - 2 m.\nBlomsterfarge: Lys rosa/krem farge.\nBuskete vekst med fliket mykt og håret bladverk. \nBlomstring: Sommer og utover høsten. \nGrobunn: Veldrenert og næringsrik jord. Gjerne litt sand- og kalkholdig jord.\nLys: Det blir finest blomstring på en solrik vokseplass.\n

95,-

Prakt stokkrose

Alcea Rosea Nigra Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Alcea rosea nigra har en flott mørke - brunsvart farge som blir et blikkfang i enhver hage. Planten blir 180-200cm høy. Blomstrer juli til august. Trives best i sol og en på en lun plass. Planten er til vanlig toårig, men kan bli flerårig.

95,-

Anemone Hupehensis September Charm Selvåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Anemone Japonica ‘ Honorine Jobert’ Høstanemone Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Armeria Maritima Nifty Thrifty Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Aster Amellus Veilchenkönigin Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Aster Dum Prof Anton Klippenberg Selvåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Asters Royal Ruby Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Astrantia Ruby Wedding Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Aubrieta Gracilis Kitte Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Cimicifuga Ramosa Brunette Høstormedrue Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Cimifuga Japonica Cheju Do Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Delphinium Kleine Nachtmusik Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Delphinium Belladonna Ballkleid Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Delphinium Bell Atlantis Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Dicenta Formosa King Of Hearts Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Dicentra Spectabilis Alba Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Echinops Veitch Blue

95,-

Epimedium Perralchicum Frohnleiten Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Epimedium X Warleyense Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Erigeron Dunkelste Aller Selvåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Euphorbia Amygdaloides Purpurea Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Euphorbia Characias Blue Wonder Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Geranium Rozanne Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Geranium Cinereum ‘ Ballerina’ Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Geranium Sanguineum Apfelblute Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Geranium Sang Max Frei Blodstorkenebb

95,-

Geum Bell Bank Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Geum Apricot Pearl Selvåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Helenium Rubinszwerg Selvåg Gartneri Hagesenter 2

95,-

Helleborus Pretty Ellen White Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Helleborus Orientalis Pretty Ellen Red Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Heuchera Citronella Selvåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Heuchera Chocolate Ruffles Selvåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Heuchera Caramel Selvåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Heuchera Rachel Selvåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Heuchera Obsidian Selvåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Hosta Fort Var Aureomarginata Sevåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Monarda Croftway Pink Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Monarda Fistulosa Gardenview Scarlet

95,-

Nepeta Racemosa Grog Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Nepeta Fassenii Walkers Low Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Papaver Orientale Rembrandt Selvåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Papaver Orientale Pattys Plum Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Perovskia Atriplicifolia Blue Spire Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Phlomis Russeliana Selvåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Phlox Maculata Delta Selvåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Phlox Maculata Alpha Selvåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Phlox Douglasii Waterloo Selvag Gartneri Og Hagesenter

95,-

Phlox Amethyst Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Phlox Sublata Scarlet Flame Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Phlox Sublata Coral Eye Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Phlox Stolonifera Home Fires Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Phlox Purple Beauty Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Potentilla Tonguei Safranmure Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Polemonium Humile Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Salvia Nemrosa Ostfriesland Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Scabiosa Caucasica Stafa Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Sedum Matrona Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Sedum Bertram Anderson Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Sedum Spectabile Brilliant Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Stachys Byzanthia Cotton Bell Selvåg Gartneri Og Hagesenter

95,-

Verbascum Densiflorum Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Verbascum Pink Domino Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Veronica Spicata Rotfuchs Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Veronica Austriaca Knall Blau Selvåg Gartneri Hagesenter

95,-

Sommerblomster 2020

Vi har over 200 forskjellige sommerblomster som vi lager selv. De som er klar nå er listet opp først.

Sommerblomster selges hovedsakelig i tre forskjellige pottestørrelser: Kr. 65,- kr. 135,- og kr. 250,-. Tilbud for 6 stk. á kr. 65,- = Kr. 298,-

Alle ampler kr. 250,-.

Here is a brief product information and possible note on delivery etc.

Produkt Merknad Pris

Alcea Rosea Chaters White Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Alcea Rosea Chaters Red Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Alcea Rosea Chaters Rose Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Argyranthemum Grandaisy Ivory Halo Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Argyranthemum Daisini Red Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Argyranthemum Lolly Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Argyranthemum Golden Butterfly Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Argyranthemum Daisy Crazy Maxie Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Asteriscus Martimus Aurelia Sun Imp Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Asteriscus Martimus Aurelia Gold Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Bacopa Scopia Great Classic Pink

Bacopa Scopia Gulliver Blue Sensation

Bacopa Scopia Trixi Twilight

Bacopa Scopia Gullivers White

Bidens Feruliflia Campfire Wheel Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Bidens Feruliflia Golden Empire Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Brachyscome Multifida Brasco Violet Selvåg Gartneris Og Hagesenter

Brachyscome Multifida Fresco Candy Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calendula Maritima Caleo Orange Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calibrachoa Vista Hybrid Trixi Shades Of Blue Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calibrachoa Mini Famous Neo Pink Red Eye Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calibrachoa Vista Hybrid Trixi Pink Petticoat Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calibrachoa Mini Famous Neo Double Pink Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calibrachoa Vista Hybrid Trixi Bubble Gum Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calibrachoa Vista Hybrid Trixi Tricolour Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calibrachoa Mini Famous Neo Orange Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calibrachoa Vista Hybrid Trixi Spirit Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calibrachoa Mini Famous Neo White Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calibrachoa Vista Hybrid Trixi Pastel Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calibrachoa Cabrio Eclipse Lilac Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calibrachoa Cabrio Eclipse Strawberry Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calibrachoa Mini Famous Neo Rose Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Calibrachoa Vista Hybrid Trixi Jelly Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Canna

Canna X Generalis F1 Cannova Scarlet Selvåg Gartneri Og Hagesenter

26cm potter

250,-

Canna

Canna X Generalis F1 Cannova Orange Selvåg Gartneri Og Hagesenter

26cm potter

250,-

Canna

Canna X Generalis F1 Cannova Mango Selvåg Gartneri Og Hagesenter

26cm potter

250,-

Catharantus Cora Polka Dot

Cosmos Bipinnatus Casanova Mix

Cosmos Atrosanguineus Chocolate Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dahlia Dark Dalaya Kala Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dahlia Dark Dalaya Aruna Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dahlia Dark Dalaya Goa Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dahlia Dark Dalaya Amba Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Georgine

Dahlia Dalina Maxi Castillo Selvåg Gartneri Og Hagesenter

m potter

135,-

Georgine

Dahlia Dalina Maxi Romero Selvåg Gartneri Og Hagesenter

m potter

135,-

Georgine

Dahlia Dalina Maxi Acapulco Selvåg Gartneri Og Hagesenter

m potter

135,-

Dahlia Dalina Maxi Chiapas Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dahlia Dark Dalaya Yuva Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dahlia Mystic Wonder Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dahlia Mystic Enchantment Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dahlia Mystic Dreamer Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dahlia Mystic Illusion Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dahlia X Hybrida Happy Days Lemon Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dahlia X Hybrida Happy Days Cherry Red Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dahlia X Hybrida Happy Days Pink Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dahlia X Hybrida Happy Days Purple Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dahlia X Hybrida Happy Days Orange Red Bicolour Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Diascia Flying Colors Trailing Antique Rose Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Diascia Flying Colors Light Pink Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Diascia Flying Colors White Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dianthus Colores Beso Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Diascia Flying Colors Appleblossom Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dianthus Early Love Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dianthus Supertrooper Whitney Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dianthus Pink Kisses Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dianthus Colores Sangre Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dianthus Peach Party Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dianthus Colores Amor Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dianthus Colores Oro Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dianthus Colores Dulce Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dichondra Silver Falls Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Dichondra Emerald Falls Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Fuchsia Hybrida Miss California Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Fuchsia Hybrida Beckie Lou Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Fuchsia Hybrida Beacon Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Fuchsia Hybrida Albertina Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Fuchsia Hybrida Bella Fuchsia Vera Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Gaura Lindheimeri Butterfly Appleblossom

Gazania Big Yellow Kiss Flame Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Gypsophila Muralis Teeny Deep Rose Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Gypsophila Muralis White Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Heliotropium Arborescens Scentropia Dark Blue Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Impatiens New Guinea Paradise Woya Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Impatiens New Guinea Paradise Logia Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Impatiens Double Silhouette Hot Pink Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Impatiens Double Silhouette Apple Blossom Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Impatiens New Guinea Paradise Orona Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Impatiens Double Silhouette Purple Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Ipomoea Sunpuma Purple Princess

Kultur Mix Sel Trixi White Pearl Selvåg Gartberi Og Hagesenter

Kultur Mix Sel Trixi Cherry Kiss Selvåg Gartberi Og Hagesenter

Kultur Mix Sel Trixi Cracker Selvåg Gartberi Og Hagesenter

Kultur Mix Sel Trixi Blue Parfait Selvåg Gartberi Og Hagesenter

Lantana Camara Bandolero Orange

Lantana Camara Bandolero Red

Lobelia Erinus Techno Sky Blue Selvåg Gartnei Og Hagesenter

Lobelia Erinus Laguna Sky Blue Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Lobelia Erinus Techno Delft Selvåg Gartnei Og Hagesenter

Lobelia Erinus Curcao Compact White Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Lobelia Erinus Curcao Electric Purple Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Produkt Merknad Pris

Nemesia Sansation Little Vanilla Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Nemesia Sansation Anona Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Nemesia Sansation Granada Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Nemesia Sansation Lychee Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Nemesia Sansation Blood Orange Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Nemesia Sansation Cherry On Ice Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Osteospermum Ecklonis Dalina Elena Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Osteospermum Ecklonis Dalina Gabriela Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Osteospermum Ecklonis Dalina Rosita Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Osteospermum Ecklonis Dalina Roberta Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Osteospermum Ecklonis Dalina Inez Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Osteospermum Ecklonis Super Hero Ivory Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Osteospermum Ecklonis Super Hero Magic Yellow Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Hortorum Goesta Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Hortorum Kristiana Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Hortorum Benita Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Hortorum Evita Xl Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Hortorum Dronning Ingrid Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Sanguna Patio Red Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Sanguna Patio White Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Sanguna Patio Blue Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Int Calliope Landscape Pink Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Int Calliope Landscape Orange Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Int Calliope Rose Splash Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Peltatum Ivy League Red Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Peltatum Ivy League Lavender Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Int Calliope Landscape Lavender Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Peltatum Ivy League Amethyst Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Int Calliope Landscape Fire Imp Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Int Calliope Landscape Coral Imp Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Int Calliope Landscape Deep Red Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Int Calliope Landscape Platinum White Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Peltatum Ivy League Deep Pink Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Int Calliope Landscape Soft Coral Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Pelargonium Int Calliope Landscape Rose Splash Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Petunia Sanguna Patio Blue

Petunia Sanguna Patio Red

Petunia Sanguna Patio White

Rhodochiton Astrosanguineus Rhodos Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Sanvitalia Cuzco Compact Impoved Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Superpetunia Sweet Sunshine Odyssey Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Superpetunia Black Ray Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Superpetunia Cascadias Rim Magenta Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Superpetunia Surfinia Deep Red Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Superpetunia Surfinia Classic Snow Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Superpetunia Amore Queen Of Hearts Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Superpetunia Surfinia Classic Hot Pink Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Superpetunia Surfinia Classic Heavenly Blue Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Tagetes Erecta Antigua F1 Orange Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Tagetes Erecta Antigua F1 Yellow Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Verbena Bonariensis Cloud Selvåg Gartneri Og Hagesenter

Produkt Merknad Pris

Filippa Epletre Selvåg Gartneri Og Hagesenter

585,-

Familietre 3 Sort Epletre Selvåg Gartneri Og Hagesenter

995,-

Discovery Epletre Selvåg Gartneri Og Hagesenter

585,-

Anna Pæretre Selvåg Gartneri Og Hagesenter

585,-

Opal Plommetre Selvåg Gartneri Og Hagesenter

585,-

Katja Epletre Selvåg Gartneri Og Hagesenter

585,-

Ingeborg Pærtre Selvåg Gartneri Og Hagesenter

585,-

Fosseple Epletre Selvåg Gartneri Og Hagesenter

585,-

Rød Aroma Epletre Selvåg Gartneri Og Hagesenter

585,-

Raud Prins Epletre Selvåg Gartneri Og Hagesenter

585,-

Royalty Epletre Selvåg Gartneri Og Hagesenter

585,-

Victoria Plommetre Selvåg Gartneri Og Hagesenter

585,-
Slik bestiller du:
Skriv inn antall og navn på produktene du ønsker å bestille i tekst feltet under. Når vi har behandlet din bestilling vil vi sende deg en epost med bekreftelse og anvisning om hvordan du betaler via betalingsløsningen Vipps

Jeg godtar at dere lagrer min informasjon i henhold til personopplysningsloven.
Alle feltene med* må fylles ut, fordi det er informasjon vi trenger for å kunne gi deg et fullstendig svar.

Nyhetsbrev