Page 1APRILPage 1Fill 19H1H2H3H4H5H6H7H8SEP-OKT1,5-2 m2-3 m20-30cmhoyde_30-4030-40cm5-7 mhoyde_50-7050-70cmhoyde_60-8060-80cmhoyde_80-10080-100cmPage 1
Arrangement i hagesenteret.

Vi har flere arrangement i hagesenteret i løpet av sesongen!

Margunn Ueland kommer igjen 12 september og 26 september.

KOMMENDE ARRANGEMENTER:

12. september - Margunn Ueland fra Margunns kjøkkenhage - Høstens grøde. Hvordan kan vi bruke det vi har høstet. Hva gjør godt for kroppen.

Margunn fra Margunns kjøkkenhage og vår egen Mariell viser hvordan du kjapt og enkelt kan lage velsmakende, sunn og rimelig mat ved bruk av urter og helt vanlige grønnsaker. Kom og bli med oss så får du smake også!

Det er sunt å spise grønnsaker har vi lært. Margunn vil forklare hvorfor og ikke minst komme med tips om hvordan vi kan bruk grønnsaker. Og kanskje har du noe du lurer på? Her kan det fort bli et godt drøs!

26. september - Margunn Ueland fra Margunns kjøkkenhage - Status i kjøkkenhagen 3. Vi forbereder kjøkkenhagen for vinteren og planlegger neste sesong.

Vi gjør kjøkkenhagen klar til vinteren!

Hva må gjøres med pallekarmene/åkeren etter sesongen, hva må tas opp, hva kan stå gjennom vintermånedene og kan vi plante/så noe nå?

Margunn fra Margunns kjøkkenhage og vår egen Mariell har gode råd! Vi setter hvitløk nå slik at vi kan glede oss over grønne spirer utpå vårparten og fersk hvitløk til sommeren. Litt blomsterløk setter vi også så vi får det å få litt fint å se på til våren samtidig som vi forbereder jorden til den kalde årstiden.

Å ha det litt fint i krukkene nå gjennom høsten og fram mot jul liker vi jo, vi gir dere inspirasjon og viser hva du kan gjøre.


05. - 08. desember - Julemarked. Vi gjentar suksessen med å arrangere julemarked andre helgen i desember.

Du vil treffe mange av de flotte utstillerne fra i fjor, - og noen nye, underholdning, og mye gøy for ungene!! Program blir lagt ut på et senere tidspunkt.

Nyhetsbrev